0
محتویات سبد خرید

مقالات حوزه مینی کیس ها

  • 75
  • 07 مهر 1395
  • 2198
نحوه کارکرد مینی کیس محیط شبکه

نحوه کارکرد مینی کیس محیط شبکه

مینی کیس در یک محیط شبکه ای دارای کارکردی به این صورت است که ابتدا فرامین کاربر از طریق دستگاه های ورودی متصل به مینی کیسمانند ماوس و کیبورد، دریافت شده و از طریق رسانه و کابل متصل به مینی کیس برای سرور ارسال می شود، سپس سرور پس از پردازش اطلاعات نتیجه را ...

مینی کیس در یک محیط شبکه ای دارای کارکردی به این صورت است که ابتدا فرامین کاربر از طریق دستگاه های ورودی متصل به مینی کیس مانند ماوس و کیبورد، دریافت شده و از طریق رسانه و کابل متصل به مینی کیس برای سرور ارسال می شود، سپس سرور پس از پردازش اطلاعات نتیجه را برای مینی کیس برگردانده و اطلاعات برای کاربر از طریق مانیتور متصل به مینی کیس نمایش داده می شود که سرعت این فرآیند بستگی به عوامل مختلفی از جمله: سرعت رسانه انتقال بین مینی کیس و سرور، قدرت پاسخگویی سرور با درخواست ها با توجه به تعداد مینی کیس های موجود در شبکه، سرعت خود دستگاه مینی کیس و... دارد.
مینی کیس نیز مانند سایر کامپیوتر های معمولی موجود در شبکه ها از طریق هاب و سوییچ و کابل به سرور متصل می شود و به این مینی کیس ها بسادگی جایگزین پی سی در شبکه خواهد شد.
برای ارتباط مینی کیس با سرور، چندین پروتکل وجود دارد که شرکت مایکروسافت پروتکل آر دی پی (RDP) را برای مینی کیس و شرکت سیتریکس پروتکل آی سی ای (ICA) را برای مینی کیس ها معرفی کرده اند. برای کار با پروتکل آر دی پی نیاز به نصب هیچگونه نرم افزاری بر روی سیستم عامل ویندوز روی مینی کیس نیست و خود ویندوز بصورت پیش فرض بر روی مینی کیس های نصب شده، از آن پشتیبانی می کند. البته باید اشاره کرد که اخیرا نسخه ارتقا یافته این پروتکل در مینی کیس های مربوطه با نام ریموت اف ایکس (Remote FX) در نسخه های جدید سیستم عامل های مایکروسافت مانند ویندوز 8.1 (برای کلاینت سرویس مینی کیس) و ویندوز سرور 2012 (به عنوان سرور مینی کیس)جایگزین آر دی پی شده اند که مزایا و سرعت بسیار بیشتری نسبت به پروتکل قبلی ذکر شده در مینی کیس ها موجب شده است..
در خصوص مینی کیس می توان گفت: به بطور کلی در شبکه هایی که کاربران آن نیاز به عملیات سنگین پردازشی ندارند و بیشتر از سیستم شان به عنوان یک دستگاه ورود و خروج اطلاعات استفاده می کنند، مینی کیس شاید بدون اغراق بهترین ابزار در آن شبکه باشد. همچنین تجربه نشان داده است که در محیط هایی که به جای پی سی از مینی کیس استفاده می شود، به پهنای باند کمتری برای ارسال و دریافت بین مینی کیس و سرور نیاز است، چرا که دیگر نیازی به جابجایی اطلاعات بین سرور و مینی کیس نبوده، بلکه اطلاعات از بخشی از هارد سرور به بخشی دیگر جابجا می گردد.
نکته دیگری که می توان درباره شبکه های مبتنی بر معماری مینی کیس به آن اشاره کرد این است که در این نوع از شبکه ها برای پشتیبانی از شبکه و پاسخگویی به کاربران و رفع عیب آنها نیازی به مراجعه به هر ایستگاه کاری یا همان مینی کیس نبوده و تنها مدیر شبکه نیاز به این دارد تا مشکلات کاربر را در سرور بررسی و شناسایی و سپس آن ها را برطرف کند، که این موضوع علاوه بر سادگی مدیریت، صرفه جویی در زمان و کاهش نیروی انسانی مورد نیاز برای پشتیبانی از شبکه های با معماری مینی کیس را به همراه خواهد داشت.