0
محتویات سبد خرید

  • 64
  • 1693 مرتبه
نحوه پاسخ گویی سرورهای کلاستر به درخواست های مینی کامپیوتر

نحوه پاسخ گویی سرورهای کلاستر به درخواست های مینی کامپیوتر

11 بهمن 1400

نحوه پاسخ گویی سرورهای کلاستر به درخواست های مینی کامپیوتر

در کلاسترینگ به سرور هایی که سرویس های کلاسترینگ را برای درخواست های مینی کامپیوتر ها اجرا می کنند نود (Node) می گویند و همه نود ها از یک سری برنامه و داده خاص و دیگر امکانات شبکه برای پاسخ گویی به نیاز کاربران مینی کامپیوتر ها استفاده می کنند.

تنظیم کردن نودی که بتواند فعال یا غیر فعال باشد و برای موارد ضروری فعال شود تا به مینی کامپیوتر ها خدمت رسانی کند، در اختیار خود کاربران مینی کامپیوترها می باشد. در نتیجه هر کدام از Node ها می توانند درخواست های مینی کامپیوتر ها را انجام دهند.
برای مثال یک سرویس دهنده کلاستر ساده می تواند شامل دو نود باشد و هر دو باید ویندوز سرور ,2008 R2 Microsoft SQL, Datacenter یاEnterprise را در حالت اجرا داشته باشند و هر دو بهNAS (محل ذخیره سازی متصل شده به شبکه) دسترسی داشته باشند که اطلاعات مربوط به بانک داده را درون خودش ذخیره کرده است. یکی از Node ها باید فعال و دیگری باید غیر فعال باشد.
در حالت معمولی نود فعال به صورت عادی به کار خود ادامه داده و به درخواست مینی کامپیوتر ها پاسخ می دهد و اطلاعات را ارسال یا از مینی کامپیوتر ها دریافت می کند اما اگر نود فعال به هر دلیلی از سرویس دادن به مینی کامپیوتر ها خارج شد، نود غیر فعال به سرعت از سرویس خارج شدن نود فعال را تشخیص می دهد و خود فعال می شود و به در خواست مینی کامپیوتر ها رسیدگی می کند.
به این روش (Active/Passive) گفته می شود که یک مشکل عمده دارد و آن اینکه همیشه یکی از سرور ها بیکار می باشد و تا زمانی که سرور اول از سرویس به مینی کامپیوتر ها خارج نشود کاری انجام نمی دهد.
البته می توان سرور کلاستر ها را طوری طراحی کرد که بتوانند کارهای مربوط به برنامه و وظایف را بین یکدیگر تقسیم کنند و بازدهی سرویس به مینی کامپیوتر ها را بالا ببرند.
در ضمن سرور کلاستر برای برنامه هایی به کار می رود که بیشتر در حافظه قرار دارند همانند سرورهای ایمیل یا بانک اطلاعاتی، چرا که اطلاعاتی که در حافظه این سرورها قرار دارد بارها و بارها عوض می شود. این امر درصورتی که سرورهای درون شبکه هایی از جنس مینی کامپیوتر از منبع اطلاعاتی مستقلی استفاده می کردند اصلاً به صرفه نبود، چون با هر درخواستی از طرف مینی کامپیوتر که تغییری را در اطلاعات یکی از سرور ها ایجاد می نمود، باید تمامی سرورهای دیگر شبکه مینی کامپیوتر ها به سرعت اطلاعات خود را مطابق با آن تغییر می دادند که کار و زمان زیادی از سرورها گرفته می شود.
به طور کلی می توان گفت که سرور کلاینت از خاصیت به اشتراک گذاری یک منبع اطلاعاتی واحد برای تمامی سرورهای درون شبکه ای مبتنی بر مینی کامپیوتر استفاده می کند و کلاستر اطلاعات مربوط به بانک داده یا ایمیل را درون آن ذخیره می کند و این منبع اطلاعاتی به تمامی سرورهای درون کلاستر متصل است، لذا تمامی برنامه های مینی کامپیوتر ها صرف نظر از اینکه به کدام سرور وصل شده اند اطلاعات خود را از منبع اطلاعاتی می گیرند.

مینی کامپیوتر چیست، قیمت تین کلاینت، مینی کیس hp، مینی کیس hp دیجی کالا، مینی کیس استوک، خرید مینی کیس استوک، مینی کامپیوتر چیست، مینی لپ تاپ دیجی کالاريال،تین کلاینت، کیس کامپیوتر، مینی کیس hp 8200، مشخصات مینی کیس hp، مینی کیس hp 800 g1، مینی کیس hp 8300، مینی کیس hp 8000، مینی کیس hp 6300، مینی کیس hp 8400، کامپیوتر کوچک ایسوس، قیمت فن کامپیوتر، قیمت فن کامپیوتر،مینی کیس گیمینگ، لوازم جانبی کامپیوتر، Mini PC Intel